Hírek

Dr. Miltényi Beáta szabadságon lesz 2022.12.19. és 12.23. között. Helyettesíti Dr. Kiss Melinda a saját rendelési idejében.

Dr. Kiss Melinda szabadságon lesz 2022.12.27. és 12.31. között. Helyettesíti Dr. Miltényi Beáta a saját rendelési idejében.

A rendelőben elérhetővé vált az influenza elleni ingyenes, 3 komponensű 3Fluart oltás. Mivel jelenleg elég kevés oltóanyagot kaptunk, így első körben a 65 év felettieket és a fiatalabb, de súlyos alapbetegséggel rendelkezőket oltjuk be! Természetesen próbálunk még igényelni oltóanyagot, erre október végén lesz lehetőségünk.

Dr. Kiss Melinda praxisa a 2022/23-es tanévtől a Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszékének oktató háziorvosi praxisa lett. Az egyetemre járó IV. és VI. éves diákok oktatása fog a rendelés keretein belül zajlani magyar vagy angol nyelven 2 napos vagy 1 hetes turnusokban. A diákok feladata a páciensekkel való kommunikáció, vizsgálat,...

Ismételten kezd megugrani a koronavírus fertőzöttek száma! Ezt a praxisainkban is észleljük. Példaként múlt hét során 10 COVID pozitív lett a praxisomban (Dr. Kiss), míg a hétfői nap (07.18.) során már kapásból 8 beteget diagnosztizáltam.

Megszünt az egészségügyi vészhelyzet. E-miatt ismét sokminden változik, amire szükséges figyelni! Az elmúlt 2 évi munkarendünk sokmindenben eltért a COVID előttitől. A bevezetett változtatások egy része a vészhelyzet után is érvényben marad a rendelőben. Ezek mind az Önök kényelme, a várakozási idő rövidítése és a zsúfoltság elkerülése miatt...

A háziorvosi ügyelet beköltözött a szakrendelőben a Jókain. Telefonszám nem változott. Változatlanul 0-24-ben a hét minden napján működnek.

Facebook

2021.01.26

Elindult a rendelő facebook csoportja: Géza utcai háziorvosi rendelő. A csoport célja, hogy a fontos információk egy újabb kommunikációs csatornán keresztül minnél gyorsabban juthassanak el a páciensekhez. E mellett kihasználjuk a lehetőséget, hogy a mindennapokba kis humort is csempészünk.

A távrendelés és e-receptek igénylése miatt a rendelő telefonon nehezebben elérhető. A kommunikáció könnyítése érdekében Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda e-mailben és mobilon is elérhetővé vált.

Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda háziorvosok rendelése a Hunyadvár utcából átköltözött a 16. kerület Géza utca 55. szám alá. A költözés dátuma: 2019.05.01.