Hírek

2023.08.01-én megváltozik a felnőtt háziorvosi ügyelet telefonszáma: 0670/810-52-43. A cím változatlan, tehát a kerületi szakrendelő épülete.

Inzulin gond

2023.07.07

A Sanofi cég megszűnteti a humán inzulanjainak a forgalmazását (ez az Insuman család), amik előtöltött tollban voltak elérhetők. Az inzulinok más cégek által gyártott inzulinokra lesznek cserélve, amelyek már patronosak. Tehát van 1 adagoló pen és abban a beteg cseréli a patront, amikor kifogy belőle az inzulin. Az inzulint a megfelelthetőségek...

Az évkezdésre elég sok változás lett, amely érinti az alapellátást is. Sok új törvény és rendelet is született - ezek valószínűleg április-július során fognak váltzást okozni Budapesten, vidéken már hamarabb. De már most is van néhány dolog, ami érinti a mindennapjainkat!

Dr. Kiss Melinda praxisa a 2022/23-es tanévtől a Semmelweis Egyetem Családorvosi Tanszékének oktató háziorvosi praxisa lett. Az egyetemre járó IV. és VI. éves diákok oktatása fog a rendelés keretein belül zajlani magyar vagy angol nyelven 2 napos vagy 1 hetes turnusokban. A diákok feladata a páciensekkel való kommunikáció, vizsgálat,...

A háziorvosi ügyelet beköltözött a szakrendelőben a Jókain. Telefonszám nem változott. Változatlanul 0-24-ben a hét minden napján működnek.

Facebook

2021.01.26

Elindult a rendelő facebook csoportja: Géza utcai háziorvosi rendelő. A csoport célja, hogy a fontos információk egy újabb kommunikációs csatornán keresztül minnél gyorsabban juthassanak el a páciensekhez. E mellett kihasználjuk a lehetőséget, hogy a mindennapokba kis humort is csempészünk.

A távrendelés és e-receptek igénylése miatt a rendelő telefonon nehezebben elérhető. A kommunikáció könnyítése érdekében Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda e-mailben és mobilon is elérhetővé vált.

Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda háziorvosok rendelése a Hunyadvár utcából átköltözött a 16. kerület Géza utca 55. szám alá. A költözés dátuma: 2019.05.01.