Hírek

Dr. Miltényi Beáta 2021.06.02-án szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Kiss Melinda a saját rendeléi idejében (délelőtti rendelés lesz).

Július 1. Semmelweis- nap. Ez a nap az egészségügyi dolgozók részére ünnepnap, szünnap. Ezen a napon rendelés nem lesz. Tehát sem Dr. Miltényi Beáta, sem Dr. Kiss Melinda nem fog rendelni. Ügyeleti érhető el.

Már mindegyik vakcinatípus kb. folyamatosan elérhető online regisztráció által!!! Mivel egyre kevesebb oltást és kontingest kapunk, így javasoljuk, hogy mindenki, aki szeretne koronavírus miatti oltást jelentkezzen az online felületen!

Favipiravir

2021.03.10

A hét eleje óta háziorvosok is írhatják koronavírusos betegek számára ezt a készítményt. IGAZOLT koronavírus fertőzés esetén adható 18 éves kor felett. A terápia offlabel, tehát az alkalmazási leíraton kívüli, eredetileg influenza elleni gyógyszer. Erősen magzatkárosító, így terhesek, szoptató kismamák nem kaphatják, illeve veseelégtelenek sem....

Mind a háziorvosi rendelőben, mind az oltási ponton szükséges a COVID oltás (bármelyik) kapcsán beleegyező nyilatkozatot aláírni. Az adminisztrációt és az oltás menetét megkönnyíti, ha már kitöltve elviszik magukkal az oltás helyszínére a beleegyező nyilatkozatot. Alább feltöltöm ennek a formanyomtatványát:

Jó híreket szeretnék megosztani! Dr. Miltényi Beáta praxisából már 1670 fő, míg Dr. Kiss Melinda praxisából 1521 fő részesült koronavírus elleni oltásban. A küldönbségekben benne van a két praxis eltérő mérete és így a kapott lehetőségek különbözősége. Illetve ebben a számban benne vannak azon páciensek is, akik különböző kampányok alkalmával...

Facebook

2021.01.26

Elindult a rendelő facebook csoportja: Géza utcai háziorvosi rendelő. A csoport célja, hogy a fontos információk egy újabb kommunikációs csatornán keresztül minnél gyorsabban juthassanak el a páciensekhez. E mellett kihasználjuk a lehetőséget, hogy a mindennapokba kis humort is csempészünk.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.06.22-től módosul a háziorvosi rendelés. Megszűnt a koronavírus járvány miatti vészhelyzet, de bizonyos korlátozások és lehetőségek változatlanul megmaradtak:

A távrendelés és e-receptek igénylése miatt a rendelő telefonon nehezebben elérhető. A kommunikáció könnyítése érdekében Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda e-mailben és mobilon is elérhetővé vált.

Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda háziorvosok rendelése a Hunyadvár utcából átköltözött a 16. kerület Géza utca 55. szám alá. A költözés dátuma: 2019.05.01.