Hírek

Kormányrendelet értelmében 2022. januárjában több oltási kampány is lesz. A kampány során 4. oltás nem vehető fel, mivel jelenleg a magyarországi rendelkezések ezt nem engedik. Az oltási akció kizárólag a 12 éven felettiekre vonatkozik. Lehetőség van 1., 2. és 3. oltás felvételére. 3. oltást 12 év felettiek kaphatnak, amennyiben a 2. oltás után...

Mivel többek számára szétszórodott az információ, így összeszedem az oltások felvételéhez szükséges lépéseket, valamint az oltáshoz szükséges beleegyező nyilatkozatokat és tájékoztatókat.

Korlátolt számban influenza elleni védőoltás elérhető a rendelőben. 3Fluart vakcinával oltunk. Mivel jelnleg nagyon kevés oltóanyagot kaptunk a 60 év felettieket és/vagy súlyos alapbetegséggel rendelkező rizikós betegeket oltjuk. Amennyiben nagyobb mennyiségű oltóanyagot kapunk, akkor bárki számára elérhető lesz az oltás.

Rendelés

2021.07.05

A COVID járvány miatt a régebbi megszokott rendelés sok mindenben módosult. Jelenleg a korlátozások feloldása megkezdődött, de a rendelőben nem állítjuk vissza a régi rendet. Tehát a rendelés menete:

Facebook

2021.01.26

Elindult a rendelő facebook csoportja: Géza utcai háziorvosi rendelő. A csoport célja, hogy a fontos információk egy újabb kommunikációs csatornán keresztül minnél gyorsabban juthassanak el a páciensekhez. E mellett kihasználjuk a lehetőséget, hogy a mindennapokba kis humort is csempészünk.

A távrendelés és e-receptek igénylése miatt a rendelő telefonon nehezebben elérhető. A kommunikáció könnyítése érdekében Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda e-mailben és mobilon is elérhetővé vált.

Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda háziorvosok rendelése a Hunyadvár utcából átköltözött a 16. kerület Géza utca 55. szám alá. A költözés dátuma: 2019.05.01.