Hírek

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.05.04-től módosul a háziorvosi rendelés. A koronavírus járvány új szakaszába lépve változnak az eljárások, de az egészségügyi vészhelyzet még mindig fennáll. A megadott, szigorú higiénés szabályok betartása továbbra is kötelező (pl. maszk hordása, min 1,5 m távolság tartása).

Facebook

2020.04.22

Elindítottunk egy facebook csoportot, amely célja, hogy a koronavírus járvány kapcsán pontos és hiteles információkat tudjunk megosztani. Illetve a komoly tartalmak mellett kis humort és vidámságot tudjunk csempészni az érdeklődök mindennapjaiba. A csoport neve:

Ebben a bejegyzésbe olyan hasznos tudnivalókat szeretnék megosztani, ami segíti a mindennapokat a koronavírus járvány idején. Pl.: otthoni betegápolás, maszkok, higénia..... Az összeszedett anyagot orvosi portárokról, hivatalos fórumokról vettem, de tükrözi a saját véleményemet is.

A koronavírus járvány miatt hozott rendelkezések alapján a rendelőben csak sűrgős esetek ellátása történik, így minimalizálva a személyes megjelenést. A távrendelés és e-receptek igénylése miatt a rendelő telefonon nehezebben elérhető. A kommunikáció könnyítése érdekében - teszt jelleggel - Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda e-mailben és...

A koronavírus kapcsán kialakult világjárvány miatt Magyarországon egészségügyi válsághelyzetet hirdettek. Ezek közül több is érinti az egészségügyi ellátást, ezen belül is a háziorvosi rendeléseket.

Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda háziorvosok rendelése a Hunyadvár utcából átköltözött a 16. kerület Géza utca 55. szám alá. A költözés dátuma: 2019.05.01.