Hírek

Dr. Miltényi Beáta 2021.09.20. és 09.26. között szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Kiss Melinda a saját rendelési idejében, ami ellentétes időpontban van.

3. oltás

2021.07.22

3. oltás = booster oltás = emlékeztető oltás

Rendelés

2021.07.05

A COVID járvány miatt a régebbi megszokott rendelés sok mindenben módosult. Jelenleg a korlátozások feloldása megkezdődött, de a rendelőben nem állítjuk vissza a régi rendet. Tehát a rendelés menete:

Uniós digitális COVID igazolványt a COVID elleni oltásban részesültek, a COVID-on átesettek és pozitív ellenanyag szinttel rendelkezők kaphatnak. Ez egy angol/magyar nyelvű igazolás, amely QR kóddal is ellátott.

Már mindegyik vakcinatípus kb. folyamatosan elérhető online regisztráció által!!! Javasoljuk, hogy mindenki, aki szeretne koronavírus miatti oltást jelentkezzen az online felületen! A háziorvosi rendelőben az oltási munkálatok befejeződnek lassan. Mivel egyre kevesebb az oltásra váró, így az oltópontok is központosításra fognak kerülni.

Mind a háziorvosi rendelőben, mind az oltási ponton szükséges a COVID oltás (bármelyik) kapcsán beleegyező nyilatkozatot aláírni. Az adminisztrációt és az oltás menetét megkönnyíti, ha már kitöltve elviszik magukkal az oltás helyszínére a beleegyező nyilatkozatot. Alább feltöltöm ennek a formanyomtatványát:

Jó híreket szeretnék megosztani! Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda praxisából kb. 75%-a kapott már oltást. Még mindkét praxisból a kb 70-75 fő vár vakcinára.

Facebook

2021.01.26

Elindult a rendelő facebook csoportja: Géza utcai háziorvosi rendelő. A csoport célja, hogy a fontos információk egy újabb kommunikációs csatornán keresztül minnél gyorsabban juthassanak el a páciensekhez. E mellett kihasználjuk a lehetőséget, hogy a mindennapokba kis humort is csempészünk.

A távrendelés és e-receptek igénylése miatt a rendelő telefonon nehezebben elérhető. A kommunikáció könnyítése érdekében Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda e-mailben és mobilon is elérhetővé vált.

Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda háziorvosok rendelése a Hunyadvár utcából átköltözött a 16. kerület Géza utca 55. szám alá. A költözés dátuma: 2019.05.01.