Hírek

Áramszünet

2020.10.14

2020.10.26. 8.00 és 12.00 a Géza utcában áramszünet lesz az Elektromos Művek tájékoztatása szerint, ezért Dr. Miltényi Beáta rendelése korlátozva lesz (nincs telefon, internet, EESZT, számítógép, nyomtató). A rendelő a vezetékes vonalon ezen időszak alatt nem lesz elérhető.

Megérkezett rendelőnkbe az ingyenes influenza elleni oltán. A koronavírus járvány miatt az influenza elleni oltás mindenkinek életkortól és alapbetegségtől függetlenül javasolt és ingyenes!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.06.22-től módosul a háziorvosi rendelés. Megszűnt a koronavírus járvány miatti vészhelyzet, de bizonyos korlátozások és lehetőségek változatlanul megmaradtak:

Ebben a bejegyzésbe olyan hasznos tudnivalókat szeretnék megosztani, ami segíti a mindennapokat a koronavírus járvány idején. Pl.: otthoni betegápolás, maszkok, higénia..... Az összeszedett anyagot orvosi portárokról, hivatalos fórumokról vettem, de tükrözi a saját véleményemet is.

A távrendelés és e-receptek igénylése miatt a rendelő telefonon nehezebben elérhető. A kommunikáció könnyítése érdekében Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda e-mailben és mobilon is elérhetővé vált.

Dr. Miltényi Beáta és Dr. Kiss Melinda háziorvosok rendelése a Hunyadvár utcából átköltözött a 16. kerület Géza utca 55. szám alá. A költözés dátuma: 2019.05.01.